Groepsaccommodaties

Kampeerboerderij De Ooievaar

Met de hele groep samen overnachten!

Het grootste gebouw, ‘De Ooievaar’ genaamd, biedt ruimte aan maar liefst 30 personen. Natuurlijk voorzien van een volledig ingerichte keuken (met o.a. professionele vaatwasser en magnetron!). Verder is er de beschikking over 4 toiletten, 3 douches, een badkamer op de 1e verdieping en een badkamer voor mindervaliden. Natuurlijk kan er ook gebruik worden gemaakt van het direkt tegenover gelegen sanitairgebouw. De Ooievaar is onlangs ook nog eens voorzien van een traplift en een gezellige openhaard op de begane grond!

Groepsaccommodatie De Knobbelzwaan

Authentiek en luxe

Let op! Luxe uitbreiding: Een viertal slaapkamers zijn nu voorzien van prive-badkamers.
Mooi authentiek onderkomen voor minimaal 10 en maximaal 20 pers. Het heeft een prachtige bar, een volledig ingerichte keuken met professioneel koffiezetapparaat, vaatwasser en oven, 5 slaapkamers, 2 douches en 4 toiletten. Er staan heerlijke boxspring bedden ter beschikking plus 3 riante stapelbedden.

Groepsaccommodatie De Tjif Tjaf

Samen overnachten in Overijssel

Groepsaccommodatie de Tjif Tjaf is gelegen op de christelijke Familiecamping De Vechtvallei in hartje Overijssel! Het kleinere gebouw (De Tjif Tjaf) kan ca. 20 personen herbergen. Ook is hier een eigen keuken met magnetron en vaatwasser. Er is de beschikking over 2 slaapzalen en een grote eetzaal. Bovendien zijn er 2 toiletten en een ruime douche aanwezig. Ook kan men gebruik maken van het tegenover gelegen sanitairgebouw.Onlangs geheel vernieuwde badkamer met 4 douches, wastafels en 3 toiletten!